Lediga tjänster: Transportlärare/förarprövare på Växjö Fria Fordonsgymnasium

den 09 mars 2019

 

Transportlärare/förarprövare på Växjö Fria Fordonsgymnasium

 

Växjö Fria Fordonsgymnasium (VFG) i Växjö utbildar gymnasieungdomar för yrken som lastbilschaufför, anläggare och grävmaskinist. Skolan har ca 200 elever.

 

Till höstterminen 2019 söker vi en transportlärare med förarprövarbehörighet. 

Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med lärarlegitimation med inriktning mot transport. Du har behörighet som förarprövare för B, C och CE-behörigheterna. Du har yrkeserfarenhet från branschföretag inom transportbranschen. Det är bra om du har kännedom och kontakter i branschen. Meriterande är också om du är godkänd utbildare inom ADR, YKB, fordonsmonterad kran, hjullastare och truck.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med både kärnämnes- och karaktärsämneslärarna på skolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturer. Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utvecklingoch du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".

 

Tjänsten är semestertjänst på heltid med tillträde inför skolstarten i augusti. 

Om du är intresserad och vill veta mer - kontakta Britt-Louise Ek, rektor tel: 0470-60119, e-post: britt-louise.ek@vfg.se

Välkommen att maila din ansökan till info@vfg.se.

Sista ansökningsdag är 12 april.

 

VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 45 miljoner och har 50 anställda. Kontor/utbildningar finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande företag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Höstterminen 2017 flyttade vi in i nybyggda lokaler som rymmer stora delar av verksamheten i Växjö. 

Växjö Fria Fordonsgymnasium/VFG Utbildning är beläget ute i Öjaby med närhet till flygplats och busshållplats.