Rektor Gymnasiet Jönköping

den 28 oktober 2021

 

VFG Utbildning har drivit vuxen- och gymnasieutbildning i mer än 20 år. Nu expanderar vi i Jönköping genom att starta vår tredje gymnasieskola och söker en

REKTOR GYMNASIET JÖNKÖPING

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet från skolan, gärna från gymnasiet och ser helst att du är utbildad rektor. För att lyckas i rollen som rektor hos oss är du en lagspelare som är intresserad av att lära dig det du inte redan kan om vår bransch. Du är engagerad och bra på att möta elever och medarbetare där de befinner sig. Som chef och ledare för en ny verksamhet som ska byggas upp trivs du med bredden i ditt arbete och att dagarnas innehåll är väldigt omväxlande. Vi tror också att du lockas av utmaningen att få vara med och forma en ny verksamhet i en bransch där elever som vi fått förmånen att utbilda är eftertraktade.

 

VFG startade i Växjö 1998 och är ett familjeägt företag med 60 medarbetare i Växjö, Karlshamn och Jönköping. Vi arbetar med utbildningar för tunga fordon. Vi har två gymnasieprogram, Fordon-Transport och Bygg-Anläggning.

Vi arbetar också med vuxenutbildning såväl grund- och vidareutbildningar som repetitions­utbildningar.

Vi planerar för att starta med en FT-klass och en BA-klass hösten 22 i våra lokaler på Solåsvägen i Jönköping.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna VFGs Utbildningschef Tobias Larsson via mejl tobias@vfg.se eller telefon 070 264 64 88.

Din ansökan skickar du till tobias@vfg.se senast 220106. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!