Lediga tjänster - VFG Utbildning AB

Jobba hos oss

VFG Växjö

Ansvarig AF/komp Växjö 40%

VFG Växjö växer och vi söker nu ”Ansvarig AF/komp” I Växjö bedriver VFG utbildning inom tunga fordoninriktning transport och anläggningsmaskiner. Vi är belägna på Pistolvägen 7 i ändamålsenliga lokaler med en modern fordonspark samt en härlig personalgrupp. En arbetsmarknadsutbildning (AF) är en kort, yrkesinriktad utbildning till yrken där det är brist på utbildad personal. Samtliga arbetsmarknadsutbildningar och de yrken de leder till vänder sig till alla, oavsett kön. VFG genomför arbetsmarknadsutbildningar på uppdrag ifrån arbetsförmedlingen.

På VFG i Växjö bedriver vi kompetensutbildning (komp) där branschen får en möjlighet att vidareutbilda sin personal gällande t.ex. YKB, ADR och Arbete på Väg.

Som ansvarig AF/Komp så kommer du tillsammans med rektor och bitr rektor ansvara för kvalité och uppföljningar av de kurser VFG erbjuder. Du kommer vara operativ ledare av verksamheten och stötta personalen i det dagliga arbetet med att möta elevernas behov. Du kommer också vara delaktig i schemaläggning, kunskaper om kursplaner och schemaläggning är därför meriterande. Erfarenheter av att leda personalgrupper är också meriterande. Din tjänst kommer att kombineras med andra uppdrag på VFG anpassade till ditt nuvarande uppdrag.

Som person är du kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta samt att du vågar hitta nya och beprövade vägar framåt för att skapa bästa förutsättning för våra fina elever. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansök genom att skicka CV och ett kort personligt till brev till rektor där du beskriver varför just du ska få tjänsten som ansvarig för AF/Komp på VFG i Växjö. Du ansöker via mail till rikard.samuelsson@vfg.se senast den 19 April.

Spontanansökan

VFG är inte bara en skola, det är en inspirerande arbetsplats där vi värdesätter både kompetens och värderingar. Vi söker alltid drivna och engagerade personer som vill vara en del av vårt team. Om du har den kompetens som vi efterfrågar, då är du precis den vi letar efter!

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att jobba hos oss! Skicka in din spontanansökan till info@vfg.se eller ring oss på 0470-601 19. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bli en del av VFG-familjen och bidra till vår gemensamma vision.

Skip to content