Utvecklingssamtal - VFG Utbildning AB

VFG är en skola byggd på
engagemang och kompetens

Vår historia

VFG Utbildning AB grundades 1998 och vår verksamhetsidé är att utbilda inom tunga fordon och maskiner. Detta sker genom kompetenta och välutbildade medarbetare med stort engagemang och en modern vagnpark anpassad till våra verksamheter. Vi finns i Jönköping, Karlshamn och i Växjö, där vårt huvudkontor är beläget.

I vår nya skola i Växjö bedriver vi gymnasieskola med programmen Fordon & Transport, inriktning lastbil, buss eller mekaniker. Här finns även Bygg & Anläggning, inriktning anläggningsförare eller mark & anläggning.

Våra skolor

I Växjö och Jönköping finns även VFG Trafikskola, där du kan utbilda dig mot de ”tyngre” behörigheterna, lastbil, buss och släp.

I Karlshamn och Växjö bedriver vi vuxenutbildning mot lastbilsförare och bussförare. I Karlshamn är vi även verksamma med en gymnasieutbildning, transportinriktning, genom Karlshamns kommun.

På alla våra orter bedriver vi kompetensutbildning, där branschen får en möjlighet att vidareutbilda sin personal gällande t.ex. YKB, ADR och Arbete på Väg.

Våra samarbetspartners

Vi är stolta över att arbeta med ett gäng kompetenta samarbetspartners:

Skip to content