LEDIGA TJÄNSTER

 

 

VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 55 miljoner och har 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande familjeföretag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Vi flyttar gränser är vår vision och alla som arbetar hos oss förväntas dela vår värdegrund – "Stötta, Motivera och Engagera".


Karlshamn

 

  • Transportlärare med inriktning mot transportteknik

 

Till höstterminen 2021 söker vi en transportlärare med inriktning mot transportteknik till gymnasiet/komvux i Asarum, Karlshamn.

I Karlshamn bedriver VFG Utbildning sedan 2011 utbildning inom tunga fordon, dels gymnasieutbildning inriktning Fordon och Transport dels Vuxenutbildning Lastbilsförare och Bussförare. Även utbildningar inom branschen mot externa kunder erbjuds. Vi är belägna i Asarum i ändamålsenliga lokaler med en modern fordonspark samt ett gott gäng medarbetare.

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från branschföretag inom fordonsbranschen som lastbilsförare. Krav är minst C-behörighet.

Du ska ha förmåga att bygga och underhålla relationer med elever.

Det ar positivt om du har pedagogisk kompetens genom utbildning eller erfarenhet.

Meriterande är om du är behörig som yrkeslärare med lärarlegitimation inriktning fordon och erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturella bakgrunder.

Det är positivt och meriterande om du har andra behörigheter inom vårt utbildningsområde exempelvis CE-kort, truck, hjullastare, kran eller liknande.

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning på gymnasiet, både praktiskt och teoretiskt samt dokumentera densamma.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras sociala utveckling.

Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt har ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera, engagera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med all personal.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.

Du ska också dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".

VFG – Vi Flyttar Gränser

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt personliga brev och CV till info@vfg.se senast 25 juni. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.

Vid frågor kring tjänsten, tveka inte, utan kontakta Marcus Jönsson 076-336 64 20.

Varmt välkommen med din ansökan!