LEDIGA TJÄNSTER

 

Gymnasielärare i Engelska

Om dig:

Vi söker dig som har gymnasie- eller grundskollärarutbildning med lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Engelska. Du kanske i dag läser till lärare eller har högskoleutbildning i engelska. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Meriterande är även om du har andra ämnen som kombination. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturer. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt har ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med både kärnämnes- och karaktärsämneslärarna på skolan. Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.


Utbildning:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser:

Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet:

Lärare i gymnasiet, 1-2 års erfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9, 1-2 års erfarenhet


Dina arbetsuppgifter:

Till vårterminen 2019 söker vi en gymnasielärare som ska undervisa i Engelska Du ingår i vårt team med både kärnämnes- och karaktärsämneslärarna på skolan. Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".

 

ANSÖK SENAST: 14 december 2018
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , 3 - 6 månader , heltid

LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Om ansökan: Välkommen med din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Ansökningssätt:

E-POST

info@vfg.se

Säljare

Vi söker dig som vill jobba som säljare

ANSÖK SENAST: 6 januari 2019
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , 6 månader eller längre , heltid 

LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig:

För att kunna möta våra kunders växande behov söker vi: - Dig som med ett starkt självledarskap och glädje för att skapa kontakter och som vill vara med och bidra till VFG Utbildnings fortsatta tillväxt och framgång. - Dig med ett antal års erfarenhet av kontaktskapande, med fördel från transport- eller anläggningssektorn där du även har ditt nätverk. - Dig med vana att arbeta självständigt och strukturerat. - Dig som är van att arbeta långsiktigt och skapa goda relationer både med företag, kommuner och andra aktörer. - Dig som är utåtriktad, en social kameleont, och du delar gärna med dig av dina kunskaper. - Du kommer att vara den del av VFG:s ansikte utåt varav stor vikt läggas på dina personliga egenskaper. Du ska dela VFG:s värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera"

 

Din profil

Utbildning:

KRAV

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort - B

 

Arbetslivserfarenhet:

Innesäljare, 2-4 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter:

VFG Utbildning växer och behöver förstärka vår organisation inom försäljning/marknadsföring. Vi arbetar i dag med kompetensutbildning inom tunga fordon och efterfrågan är stor. Tjänsten innebär att du ska vara med kunden hela vägen genom utbildningsprocessen, dvs från planering till genomförande. Du kommer att arbeta tätt ihop med ansvarig chef. Tjänsten är heltid, och utgår från Växjö med omnejd. En del av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden: - Planera och genomföra kundbesök hos företag, befintliga och nya kontakter. - Aktivt arbeta för att utvidga företagets kundstock. - Förhandla och teckna avtal med företag eller andra aktörer. - Planering av utbildningar, kundevent etc. - Deltaga i mässor, bokbord eller liknande. - Kontakt med berörda myndigheter.

 

Om ansökan:

Kontaktperson är Marcus Jönsson tel 0470-60119, 076-336 44 20 mail info@vfg.se Välkommen med din ansökan!

Ansökningssätt:

E-POST

info@vfg.se