LEDIGA TJÄNSTER

 

Karlshamn

 

Transportlärare/Platsansvarig 

 

Vi söker en Transportlärare/Platsansvarig till VFG Utbildning i Karlshamn

VFG Utbildning i Karlshamn bedriver sedan 2011 utbildning inom tunga fordon, dels gymnasieutbildning inriktning Fordon och Transport dels Vuxenutbildning Lastbilsförare och Bussförare. Även utbildningar inom branschen mot externa kunder erbjuds. Vi är belägna i Asarum i ändamålsenliga lokaler med en modern fordonspark samt ett gott gäng medarbetar.

Vi växer och söker dig som vill axla rollen som platsansvarig. Du kommer att ha det övergripande ansvaret att leda och utveckla VFG:s verksamhet i regionen. Både administrativa samt operativa delar kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. I vår roll som utbildare är uppdraget klart och tydligt, vi är där för våra elever. Vi arbeta kontinuerligt med vår värdegrund Stötta – Motivera – Engagera som genomsyrar all vår verksamhet.

Din profil

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en ansvarstagande person som brinner för ditt arbete, och som är van att arbeta operativt och kavla upp ärmarna när det behövs. Du är pedagogisk, har lätt för att kommunicera över gränserna och har ett stort intresse för verksamheten. Du har en förmåga att växla mellan långsiktig strategisk verksamhetsplanering och snabba förändringar i det korta perspektivet samt förmågan att hålla samman och leda verksamheten.

Du är en strukturerad och analytisk person som drivs att skapa ordning och struktur i en utvecklingsbenägen organisation. Vidare trivs du med att ta egna initiativ och fatta beslut. Du räds inte att delegera och du har en ödmjuk och entusiasmerande personlighet.

Du är tydlig i din kommunikation, såväl till medarbetare som till chefer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person inger du förtroende och trygghet. Ditt ledarskap präglas av ett stort engagemang och du har ett tydligt förbättrings- och utvecklingsfokus. Du måste också trivas att jobba i en dynamisk organisation som utvecklas utifrån samhällets behov och som ofta både växer och minskar samtidigt inom olika verksamhetsdelar. Vi ser gärna att du ha god kunskap och kännedom om transportbranschen och ett upparbetat nätverk inom branschen.

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

· Pedagogiska erfarenheter, gärna i rollen som yrkeslärare

· Erfarenhet av att jobba i ledande position

· Erfarenhet av personalansvar

Vi ser gärna att du innehar körkortsbehörighet C eller högre, B körkort är ett krav. Andra behörigheter inom branschen som truck, kran och hjullastare är också meriterande.

VFG – Vi Flyttar Gränser

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till info@vfg.se dock senast 24 maj. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.

Vid frågor kring tjänsten, tveka inte, utan kontakta då verksamhetschef Marcus Jönsson på 076-3364420 eller via mail marcus.jonsson@vfg.se så får du veta mera.

Varmt välkommen med din ansökan!