LEDIGA TJÄNSTER

 

VFG Jönköping 

Transportlärare/utbildningsansvarig

 

Till vårterminen 2019 söker vi en transportlärare/utbildningsansvarig.

Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med lärarlegitimation med inriktning mot transport. Du har behörighet  för B, C,  CE och D-behörigheterna . Du har yrkeserfarenhet från branschföretag inom transportbranschen. Det är bra om du har kännedom och kontakter i branschen. Meriterande är också om du är godkänd utbildare inom ADR, YKB, fordonsmonterad kran, hjullastare och truck.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med både kärnämnes- och karaktärsämneslärarna på skolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturer. Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling och du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".

 

Tjänsten är semestertjänst på heltid med tillträde från januari eller efter överkommelse

 

Om du är intresserad och vill veta mer - kontakta Tobias Larsson 070-264 64 88, e-post tobias@vfg.se  eller Patric Sandelius 070-555 32 10.

Välkommen att maila din ansökan till info@vfg.se.

Sista ansökningsdag är 12 december

 

VFG Asarum, Blekinge

Transportlärare till VFG - Karlshamn

 

VFG Utbildning i Blekinge är inne i en expansiv fas, vi växer och vi söker därmed dig Engagerande, Motiverande och Stöttande lärare.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en transportlärartjänst 100% med start januari 2020, eller enligt ö k. I ditt uppdrag kommer du att undervisa och handleda våra elever i yrkeskurser på fordonsprogrammet gymnasiet eller inom vuxenutbildningen med inriktning lastbilsförare/bussförare. Tjänsten innebär att du ska planera och bedriva undervisning i kurserna enligt gällande läroplan. I ditt uppdrag ingår även att arbeta med anskaffning och uppföljning av APL/praktik-platser samt fungera som mentor för en grupp elever, och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag. Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tid på VFG Utbildning.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att utbilda och arbeta med elever och som har varje elevs bästa i fokus! Elevens resa hos oss är väldigt viktig. Vi ser helst att du har en pedagogisk utbildning med en bred kompetens, är en entusiastisk pedagog och med kunskaper från branschen. Vi ser att gärna att du har lätt för att samarbeta med elever, lärare, företag och övrig personal. Du är driven, social samt öppen för att prova nya saker. Vi erbjuder en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att påverka framtidens yrkesförare. Du kommer arbeta i ett härligt gäng med högt i tak och korta beslutsvägar där du tillsammans med dina kollegor har möjlighet att påverka er vardag. På skolan säkerställer vi att du inledningsvis får de rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling

VFG – Vi Flyttar Gränser

Övrigt

Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV till info@vfg.se, Ansökan Blekinge, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 12:e december. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, tveka inte, utan kontakta då verksamhetschef Marcus Jönsson på 076-3364420 eller via mail marcus.jonsson@vfg.se så får du veta mera.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande

 

 

Växjö

Lärarvikarie

 

Har du erfarenhet av undervisning och gärna en pedagogisk utbildning, så är du varmt välkommen att anmäla dig som lärarvikarie på Växjö Fria Fordonsgymnasium.

Vår verksamhet präglas av en strävan att flytta gränser och ge våra ungdomar bästa möjliga framtidsförutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förväntar oss att du som vikarie är ett gott föredöme för våra elever.

Vi ser fram emot ett mejl med dina personuppgifter,intressen, utbildnings- och arbetsbakgrund till:

uffe.tannerfalk@vfg.se

Hoppas att vi ses!