LEDIGA TJÄNSTER

 

 

VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 55 miljoner och har 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande familjeföretag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Vi flyttar gränser är vår vision och alla som arbetar hos oss förväntas dela vår värdegrund – "Stötta, Motivera och Engagera".


 

Växjö

 

  • Fordonslärare till gymnasiets Fordons- och Transportprogram

 

Vi söker en fordonslärare till gymnasiet årskurs 1 med inriktning mot grundläggande praktisk fordonsteknik och teori.

 

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från branschföretag inom fordonsbranschen som utbildare och fordonsmekaniker.

Du ska ha förmåga att bygga och underhålla relationer med elever.

Det ar positivt om du har pedagogisk kompetens genom utbildning eller erfarenhet.

Meriterande är om du är behörig som yrkeslärare med lärarlegitimation inriktning fordon och erfarenhet av arbete med ungdomar från olika kulturella bakgrunder.

Det är positivt om du har andra behörigheter inom vårt utbildningsområde exempelvis C-kort, truck, hjullastare, kran eller liknande.

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning på gymnasiet, både praktiskt och teoretiskt och dokumentera densamma.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras sociala utveckling.

Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt har ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera, engagera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med all personal. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.

Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".

VFG – Vi Flyttar Gränser

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt personliga brev och CV till info@vfg.se senast 10 januari. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.

 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Uffe Tannerfalk 073-0923605 eller Tommy Johansson 076-320 70 04 så får du veta mera.


  • Utbildningsledare

  • Transportlärare

  • Trafiklärare för B, meriterande är andra behörigheter t ex C/CE/D

 

Vår verksamhet växer med Komvux och därför söker vi nu dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är positivt om du har andra behörigheter inom vårt utbildningsområde exempelvis truck, hjullastare, kran eller liknande.

Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med människor från olika kulturer och bakgrund.

 

Ansök så snart som möjligt, dock senast 10 januari, genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till info@vfg.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, tveka inte, utan kontakta då Marcus Jönsson på 076-336 44 20 eller via mail till marcus.jonsson@vfg.se så får du veta mera.

Varmt välkommen med din ansökan!